2011. szeptember 30., péntek

Disz vagy evő tányérok gyönyörüek 2db:1NM! - Jelenlegi ára: 1 Ft

kettő darab illetve egypár tányérok Emberek vannak rá festve illetve égetve egyszerűen csodálatosak nagyon szépen tudnak díszíteni az otthonát ezek a tányérok gazdát keresnek!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 20:49
. Disz vagy evő tányérok gyönyörüek 2db:1NM! - Jelenlegi ára: 1 Ft

L. Mlecsin: A fekete kimonós öregember - Jelenlegi ára: 1 Ft

TÖBB SZÁZ KÖNYV 1-, FT-RÓL!!!
A feltöltött kb. 500 db könyv mindegyike 1 Ft-ról indul.
A feltöltés folyamatos a könyvek mennyisége miatt, néhány napot igénybe vesz.
Szépirodalom, krimi, kaland, akció, sci-fi, sciente fiction, ifjúsági, gyermek, enciklopédiák, lexikonok, antik könyvek, egészség, életmód, művészet stb. kategóriában.
A könyvek állapota változó: van benne sok újszerű és hibátlan jó állapotú, és vannak olyan könyvek, amelyek erősen használtak - ezek főleg az antik, régi kiadású könyvek.
Egyes könyvekben könyvtári jelzés, dedikálás, ajánlás található, a régi könyvek között vannak pecsétesek, hiányzó külső borítójúak,   kijáró lapúak.
Érdeklődés esetén igyekszem bővebb információt adni az egyes könyvekről.
A könyvekről készült képek nem mindig sikerültek tökéletesen, elnézést érte!
Szállítás:
Ajánlott levélként vagy csomagként, nagyobb mennyiség esetén futárszolgálattal, vagy személyes átvétellel az aktuális postai és futárszolgálati díjszabásnak megfelelően, oly módon, ahogy a vevőnek a leginkább kifizetődő.
Ha valaki nagyobb mennyiségű könyvet vásárol (10-15 kg fölött), attól türelmet kérek a postázással kapcsolatban.
Jó böngészést Mindenkinek!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 19:15
. L. Mlecsin: A fekete kimonós öregember - Jelenlegi ára: 1 Ft

NEXT álomszép hímzett bélelt kabát 86-os - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

NEXT márkájú gyönyörű polárbélelt hímzett kabát jó állapotban.
Hossza válltól mérve: 36 cm.
Mellbőség 30 cm.
Ujjhossza válltól mérve: 28 cm.
Beleírt méret: 1, 5-2 év.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 18:48
. NEXT álomszép hímzett bélelt kabát 86-os - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

next kötött mellény 86-os - Jelenlegi ára: 850 Ft

Üdvözöllek!
Ezen az akción egy mellényre licitálhatsz
beleírt méret 86-os szerintem nagyobb 
next  vékony kötött 
használt, de nagyon jó állapotú 
hossza 35 cm mellbőség  cm 64 cm 
fontos !
Cserélni , a kikiáltási árból engedni nem szeretnék
Csak és kizárólag ajánlottan postázok , személyes átadást nem tudok vállalni
Kérlek ezeket figyelembe véve licitálj !
Kérdésekre szívesen válaszolok , ha bármi gond adódna megköszönném ha jeleznéd felém , szívesen segítek ha megoldható
Akció megnyerése után igyekszem gyorsan adatokat küldeni , ha másnap se kapnád meg írj újra mert nem ment át a levél
Megnyert terméket utalásod után igyekszem gyorsan postázni
Jó licitet kívánok!



Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 19:28
. next kötött mellény 86-os - Jelenlegi ára: 850 Ft

Crispus redukált follisza - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Képnek megfelelő állapot, ezüstözött, gyűjtemény felszámolásából.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 19:15
. Crispus redukált follisza - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

26""-os férfi MTB-Átnézett,jó állapotban! - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

26""-os férfi MTB kerékpár, 18 sebességes Schimano SIS váltókkal, sárvédővel, csomagtartóval, kitámasztóval felszerelt.
A kerékpár átnézett, szervizelt , kifogástalan állapotban van.
------------------Nézd meg a többi termékem is!!! -------------------
Több kerékpárt is árulok! A kerékpárok minden esetben javítottak, tehát ha megvásárolod, csak rá kell ülnöd és használni. Ha esetlegesen hibája lenne, azt mindenképpen fel fogom tüntetni. De ez csak minimális, hiba lehet, mivel célom az, hogy a kerékpárok használhatóak és jók legyenek.... Győrben vehetők át személyesen. Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel! Kellemes böngészést sikeres licitálást kívánok! A kerékpárokat postán is feladom!
Posta költség: 20. 000, - ft-ig: 1690, - 
20. 000, - ft felett: 1980, -



Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 18:59
. 26""-os férfi MTB-Átnézett,jó állapotban! - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

NEXT farmer kabát - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képen látható NEXT bélelt farmer kabát. Használt de jó állapotban van. Kérésre szívesen mérek.
Nézd meg a többi aukciómat is.
Köszönöm, hogy benéztél.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 18:44
. NEXT farmer kabát - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Völgyesi Orsolya: Országgyűlési dokumentumok - Jelenlegi ára: 4 305 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Országgyűlési dokumentumokA könyv listaára: 5250 Ft. Leírás:
A Kölcsey Ferenc írásait közreadó kritikai kiadás részeként megjelenő könyv az 1832 és 1835 közt született országgyűlési dokumentumokat adja közre. Az első tömbbe Kölcsey (részben Eötvös Mihállyal közösen írt) huszonkilenc követjelentését tartalmazza (köztük 1835. decemberi lemondását), fogalmazványaikat függelékben közli a szerkesztő. Utóbbiak azok számára lehetnek fontosak, akik követni szeretnék a követjelentések megszövegezésének folyamatát. A második rész Kölcsey beszédeit és felszólalásait hozza, kiegészítve az országgyűlési titkosrendőrség német lejegyzéseivel. A harmadik egységben a Kölcsey által kerületi jegyzőként 1832 decembere és 1833 augusztusa közt készített felirat- és üzenettervezetek kaptak helyet. Végül a negyedik részben a Kölcsey által írt üdvözlő iratok olvashatók. A szerkesztői bevezetővel, tartalmas jegyzetapparátussal és névmutatóval kiegészített mű egyaránt számíthat az irodalomtörténészek és a korszakot kutató történészek, jogtörténészek érdeklődésére. ISBN: 978-963-9671-35-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 305 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 16:28
. Völgyesi Orsolya: Országgyűlési dokumentumok - Jelenlegi ára: 4 305 Ft

Nemes Attila: Fecsegések, firkák, fehérben... - Jelenlegi ára: 3 395 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fecsegések, firkák, fehérben... A könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Szokatlan könyvvel állt elő az eddig leginkább szakmai publikációiról - és természetesen sebészi munkájáról, egyetemi előadásairól - ismert szerző. Nemes Attila, aki 1992 és 2003 között az Ér- és Szívsebészeti Klinika igazgatója is volt, ezúttal jóval magánéletibb , a próza műfajához közelebb álló műben mutatkozik be. A történetmesélés, dokumentum-idézés, emlékező és elemző sorok sajátos egyvelegét adják a gazdag, személyes életútnak (a memoár-jelleget erősíti a könyv szerzői mottója is: Ajánlom e könyvet családomnak, barátaimnak és munkatársaimnak, akikkel együtt éltem meg az elmúlt zavaros 70 évet... ) , de az igényes kiadvány ugyanakkor - időbeli és eseményteli ívét tekintve - korszakjellemző mozzanat-gyűjteménynek is tekinthető. A szép, vaskos kötet írásait (vagy ahogy az író említi: fecsegéseit) fejezetenként egy-egy olyan firka, azaz grafika indítja, amelyek maguk is Nemes doktor keze nyomát dicsérik. A könyvet elsősorban az orvostudomány és intézményi háttér közelmúltja, a mikrotörténeti vonatkozások iránt érdeklődő olvasóknak ajánljuk. ISBN: 978-963-06-4937-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 395 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 15:40
. Nemes Attila: Fecsegések, firkák, fehérben... - Jelenlegi ára: 3 395 Ft

Feitl István: A főváros élén - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A főváros élénA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Pest, Buda és Óbuda 1873-as egyesítésétől a mai Nagy-Budapest 1950-es megszületéséig a várost ténylegesen irányító polgármester mellett egy főpolgármester is igazgatta a főváros ügyeit. Ez utóbbi tisztség lényegében megfelelt a főispáni titulusnak, vagyis miközben betöltötte a közgyűlés elnöki tisztét, egyszersmind a kormányhatalom képviselője is volt. Az e posztra megválasztott személyek többsége szívügyének tekintette székesfővárosunk autonómiáját. A városvezetés intézményének a történelem sodrában lezajlott változásait egy bevezető tanulmány világítja meg, majd fekete-fehér fotókkal illusztrálva tizennégy főpolgármester, illetve tizenkét polgármester bemutatása következik. A kötet szerkesztőjének és szerzőinek célja az, hogy képet adjanak egyfelől a választottak személyiségéről egyéniségéről, másfelől megpróbálnak rövid összefoglalást adni várospolitikai céljaikról, tevékenységükről. Többet nyújt azonban a mű életrajzok füzérénél, hiszen az időrendben haladó feldolgozás egy komplett várospolitika-történetté fejlődik, amelyben az is kibontakozik, milyen lehetőségek kínálkoztak, s ezzel miként tudtak élni adott történelmi feltételek mellett a város élén álló politikusok. Az első számú vezetők között volt nagy formátumú és szürke, karrierista és a városhoz hű, mérsékelt-kiegyensúlyozó és megszállottan radikális, bal- és jobboldali, liberális és konzervatív, fasiszta és kommunista egyaránt. Az érdemek elismerése mellett a hibákat is felmutató, a várostörténet iránt érdeklődők számára forrásnak tekinthető művet nevenkénti tájékoztató irodalom és képjegyzék zárja. ISBN: 978-963-9697-19-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 15:18
. Feitl István: A főváros élén - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

2011. szeptember 29., csütörtök

Hunyady GyĂ rgynĂŠ: OsztĂ lyozĂ s? SzĂ veges ĂŠrtĂ - Jelenlegi ára: 2 365 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Osztályozás? Szöveges értékelés? A könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Szakmai körökben régóta tudott, hogy a szóbeli értékelés a leghatásosabb nevelői eszköz. Érvényes ez a gyermeknevelés általános eseteire csakúgy, mint az iskolai teljesítmény értékelésére. Mindazonáltal kérdéses, hogy a meglehetősen kézzelfogható formában testet öltő osztályzás valaha a nádpálca sorsára jut-e, és végérvényesen kikerül az iskola - legalább is az alsó tagozatok - eszköztárából. A most megjelent kiadvány szerzői, összeállítói határozottan igent mondanak ez utóbbi lehetőségére. Céljuk, hogy az iskolai osztályzási-értékelési gyakorlatok történelmileg változó formáit ismertetve, gyakorló általános iskolai tanárként betekintést nyújtsanak az általuk alkalmazott szöveges kiértékelési módszerekbe. Az érdeklődők ajánló szakirodalmat is találnak a táblázatokkal, mintafeladatokkal kiegészülő kiadvány végén. Ajánlható gyakorló általános- és középiskolai pedagógusoknak, valamint a pedagógiatudomány szakembereinek egyaránt. ISBN: 963-657-380-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 365 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 14:43
. Hunyady GyĂ rgynĂŠ: OsztĂ lyozĂ s? SzĂ veges ĂŠrtĂ - Jelenlegi ára: 2 365 Ft

Kifordítható pulcsi-dzseki - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Jó meleg, kifordítható pulcsi-dzseki. Ujja gumis. Polár felén kenguru zsebes, a másik felén cipzáras. Billabong márkájú.
Köszönöm, hogy benéztél!
Kérlek, nézd meg többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 14:28
. Kifordítható pulcsi-dzseki - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Rózsaszín női naci M-L 290ft-tól - Jelenlegi ára: 290 Ft

A nadrág csípő bősége: 40 cm
derék bősége: 33 cm
belső szár hossz: 83 cm
külső szár hossz: 105 cm
A bal oldalon a fenekén apró anyaghiba.
A postázást csakis ajánlva vállalom!!



Jelenlegi ára: 290 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 12:18
. Rózsaszín női naci M-L 290ft-tól - Jelenlegi ára: 290 Ft

MOLETTI FELSŐ!!! L-XL!!!!!! LEÁRAZTAM!!! - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó a képen látható moletti, denevérujjas felső. Fekete-szürke-lila mintás. Nagyon csinos darab. Mell alatt gumis. Mélyen dekoltált, sexi felső.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 18:00
. MOLETTI FELSŐ!!! L-XL!!!!!! LEÁRAZTAM!!! - Jelenlegi ára: 700 Ft

Nagyon szexi női felső !Nincs posta! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


Eladó a képen látható nagyon szexi női felső!
Az állapota kifogástalan!
A mérete S/M(36-38)
Ha kíváncsi vagy a méretekre bátran kérdezz!
A postát én állom!



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 16:34
. Nagyon szexi női felső !Nincs posta! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

100db Lefűzhető tasak genotherm Victoria 40 mikron - Jelenlegi ára: 469 Ft

Narancsos felületű kiváló minőségű genotherm a gyakran használt iratok tárolására.
100db színtelen, átlátszó, 40 mikron vastag A4-es tasak 100-asával csomagolva nejlontasakban. Lyukasztása az EU szabványoknak megfelelő (11 lyukú), így bármely iratrendezőbe, 2 illetve 4 gyűrűs mappákba is kiválóan lefűzhető.
A terméket készletről azonnal tudom küldeni vagy Szarvason személyesen is átvehető.
Kérem, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a szállítási költségről, ha ebből a termékből (vagy egyéb termékeinkből is) több darabot szeretne vásárolni, mert a Vatera rendszere a beállított szállítási költséget
egyszerűen összeszorozza a vásárolt mennyiséggel - ami persze nem valós. Nálam természetesen csak a valós szállítási költséget kell kifizetni!
Nagyobb mennyiségben vásárlókat is ki tudok szolgálni.
Ez esetben kérem, hogy érdeklődjenek nálam!
Ha több terméket szeretne nálam vásárolni, sokkal kedvezőbb a szállítási költség! Elege van a magas bolti árakból? Akkor érdemes megnézni a többi termékemet is! : )



Jelenlegi ára: 469 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 15:59
. 100db Lefűzhető tasak genotherm Victoria 40 mikron - Jelenlegi ára: 469 Ft

ifj. Faustina 146-176, As RIC:1628 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Av: FAUSTINA AUGUSTA
Rev: DIANA LUCIE   S-C
RIC: 1628
Állapot kép szerint, postázás előre utalás után.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 14:40
. ifj. Faustina 146-176, As RIC:1628 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Utángyártott akku szerszámgép Ryobi 9,6V 1400669 - Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Utángyártott akku szerszámgép Ryobi 9, 6V 1400669
Feszültség: 9, 6V
Teljesítmény: 1700mAh/16Wh
Típus: NiCd
Szín: Fekete
Méret: 76mm x 73mm x 105mm
A szállítás várható időpontjával kapcsolatban egyeztetés szükséges!!!
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű!!!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!!
Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Amennyiben nem egy hanem több terméket rendel, kérjük várja meg visszaigazolásunkat a szállítási költség miatt!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!



Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 13:43
. Utángyártott akku szerszámgép Ryobi 9,6V 1400669 - Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Szatén térdnadrág ARANY XL méret Új - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Mindössze egyszer, egy esküvőn volt rajtam, nagyon szép, arany színű térd nadrág. Sajnos én kifogytam belőle, de gyönyörű. XL-es, nagyobb L-es méretnek felel meg. 7. 000. - ért vettem.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 13:29
. Szatén térdnadrág ARANY XL méret Új - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eredeti, Mayo Chix, elasztikus naci - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Vadi új, eredeti Mayo Chix elasztikus nadrág. Oldalán flitteres márkajelzéssel. Kb. 8-12 cm enged az anyaga.
Hibátlan.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is, rengeteg eredeti , márkás ruhák vannak feltéve, bomba jó áron.
Köszönöm.
Posta csak sacc.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 12:37
. Eredeti, Mayo Chix, elasztikus naci - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

2011. szeptember 28., szerda

Len rövidujjú ing M-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Rövidujjú drapp, fehér csíkos könnyű, nyári ing. 60% len 40% pamut.
Kérésre mérek!



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 11:58
. Len rövidujjú ing M-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

BMW E39 POHÁRTARTÓ HÁTSÓ - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

BMW E39 HÁTSÓ POHÁRTARTÓ SAJNOS NEM FUNKCIONÁL TÖKÉLETESEN MEGNYOMÁSRA NEM UGRIK KI A POHÁRTARTÓ RÉSZE DE ELTÖRVE NINCS.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 11:45
. BMW E39 POHÁRTARTÓ HÁTSÓ - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

cskibarna next zippes felső 128-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

nagyon jó next barna-rózsaszin zippes felsö mérete 128. as semmi baja csak egy apro kis folt van a hátulján  nem is látszik de azért lefotóztam, szerintem ki is jön. lásd a képeket.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 10:43
. cskibarna next zippes felső 128-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

MARKS & SPENCER pamut felső mértem! - Jelenlegi ára: 800 Ft

100cotton, szép, újszerű állapotban, váll 33 cm, oldalán két apró pötty, lefotóztam,



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 05:38
. MARKS & SPENCER pamut felső mértem! - Jelenlegi ára: 800 Ft

TÖRTFEHÉR MIKROKORD 42-s hosszú u. női blúz B-594 - Jelenlegi ára: 990 Ft

Újszerű női blúzok a bolti ár töredékéért!
Kitűnő állapotban lévő, divatos, sportos, törtfehér mikrokord, mellén zsebes ing-blúz, 42-s méretben eladó!
A mért adatok segítenek a választásban!
Méret:
*mellkas: 51cm
*hosszúság: 51cm
*ingujj varrástól: 58cm
Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
_________________________________________________________________________________________
Kérem tekintse meg bártan többi, kiváló minőségű használt ruhámat is! Áruim között, minden méretben, akár több száz márka közül válogathat!


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 05:29
. TÖRTFEHÉR MIKROKORD 42-s hosszú u. női blúz B-594 - Jelenlegi ára: 990 Ft

BOOTH, MARTIN - Az ópium története - Jelenlegi ára: 2 465 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
92078
BOOTH, MARTIN
Az ópium története
"Sokszínű és határozott beszámoló egy jelentős ügyről. " The Times
Az ópium a legrégebbi és a legszélesebb körben használt kábítószer. Függőséget okoz és halálos, ám a leghatékonyabb fájdalomcsillapító, s egyes országok földművelő közösségei számára az egyetlen bevételi forrást jelenti.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 465 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 05:04
. BOOTH, MARTIN - Az ópium története - Jelenlegi ára: 2 465 Ft

AKCIÓÓÓ! Kiváló minőségű függöny OLCSÓN!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Hihetetlenül OLCSÓ ÚJ függöny a Vaterán!!!!! !!
180cm-es  mályva csíkos voile függöny.
Az ár folyóméterben értendő!!
Jó licitálást!!



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 23:09
. AKCIÓÓÓ! Kiváló minőségű függöny OLCSÓN!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Katolikus népszövetség Temetkezési Pénztára - Jelenlegi ára: 400 Ft

Gazdák Biztosító Szövetkezete Tagsági Igazolvány. 5 oldalas. Az igazolványhoz tartozik még
jónéhány befizetési nyugta. Állapota szép. Mérete: 10, 4x17, 5cm.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 23:00
. Katolikus népszövetség Temetkezési Pénztára - Jelenlegi ára: 400 Ft

S3 4 sim 3 sim 2 sim dual TV QWERTY MP4 TV MOBIL - Jelenlegi ára: 1 Ft





Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 22:00
. S3 4 sim 3 sim 2 sim dual TV QWERTY MP4 TV MOBIL - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. szeptember 27., kedd

Simson Schwalbe - Jelenlegi ára: 88 888 Ft

Eladó a képen látható simson! Nagyon jó 4 sebességes motorral!  Egyedileg felújított és tökéletesen működik. Szeptember hónapban Siófok és Nyíregyháza között INGYENES SZÁLLÍTÁS!
Csere is érdekel!


Jelenlegi ára: 88 888 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 21:24
. Simson Schwalbe - Jelenlegi ára: 88 888 Ft

Digitális színváltós szuper ébresztőóra! KUKK!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Sziasztok!
Termékeim Hollandiából származnak.
Általában dobozsérült vagy visszárú, de néha van közte kishibás.
Ezt előre jelzem.
A játékokat mindíg kipróbálom, ezért csomagolása mindegyiknek bontott.
Az elem nem az aukcióm tárgya.
Az aukció tárgya egy szuper ébresztőóra!
Viszonylag nagy tudású, dátumkijelzéssel, ébresztő funkcióval. A színeket lehet rajta változtatni, ezek nem világítanak folyamatosan.
A hangok is állíthatók rajta, van tehénbőgés, madárcsicsergés, víz hangja, nagyon szuper és természetes hangok.
3 db AAA-s mini ceruzaelemmel megy, ami nem tartozéka.
Útmutatója nem magyar nyelvű
Itthon még nem láttam. Elég egyedi dísz lehet a lakásban.
Ajándéknak is kitűnő!
Pontos postaköltséget mérés után mondok.
Nézz körül nálam folyamatosan teszek fel 1 ft-os termékeket.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 20:21
. Digitális színváltós szuper ébresztőóra! KUKK!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Vezeték nélküli Videó, Gyermefigyelő, Babyőrző, új - Jelenlegi ára: 1 Ft

H+H Hartig Helling  MBF 9090
Vezeték nélküli Videó, Gyermefigyelő, Babyőrző, új
új, bontatlan, garanciával
2, 4 collos TFT színes kijelzős bébiőr kép és hang továbbítással, a monitor töltős/ akkumulátoros tápellátással, így bárhol könnyen magánál tarthatja. Vezeték nélküli összeköttetés, nyílt terepen akár 300m-re. 2, 4 GHz frekvencia, 4 csatorna
- Kamera egység: Állandó és hangvezérelt kép és hang továbbítási lehetőség. (Hangvezérlésnél, ha nincs hang a gyerekszobában a monitor képe is kikapcsol. ) Állandó, vagy hangvezéreltéjszakaitöbbszínű irányfény. Automatikus infra éjszakai világítás 2m-ig.
- Kamera táp: 6V/800mA-es tartozék tápegységről. Monitor állandó üzemben 4 órás műk. akkuról. Hangvezérelten a többszöröse.
- Monitor egység: fény- és hangerő állítási lehetőség. 2, 5 coll színes TFT kijelző. Digitális jelfelgolgozás. Méret 115x70x32 mm
- Monitor táp: tartozék Li-ion akku., mely az asztali töltőről a tartozék 2. 6V-os adapterről tőlthető. Töltőről állandó üzem.
A szabadalmaztatott átviteli technológia biztosítja a magas átviteli minőséget.
Anyaga: műanyag
Szín: fehér / szürke
Szolgáltatások
hordozható 3-csatornás baby monitor négy digitális kód az interferencia-mentes hangátvitelt
LCD-kijelző
Működés tápegység vagy elem lehet
Akkumulátor jelző
intelligens akkumulátor töltő a vevő
külön frekvenciák audió és videó átvitel (videó: 2, 4 GHz, Audio: 40 MHz)
Váltó: Vezetékes
Fényerejét és kontrasztját a vevő
Vevő nagy 3, 8 cm (1, 5 hüvelyk) színes LCD kijelző
Hangerőszabályzó a vevő
Automatikus kikapcsolás a adó és a vevő
Átveheti az irányítást az adó
80 ° forgatható kamera fej
8 infravörös LED az éjszakai látást funkció a távadó
Kísérleti hangot a továbbfejlesztett vezeték nélküli biztonság és a szabadság a beavatkozástól
Elektro-szmog csökkent
Range ellenőrzés a vevő
max. Tartomány: 300 m
Szállítási
1 csatorna
1 vevő
2 tápegységek
Elem (3 x 1, 5 V AA elem) a vevő
Elemeket (4 x 1, 5 V AA elem) a távadó külön kell megrendelni!
értéke 189 euró kb 51ezer Ft
származási hely:   http: //goo. gl/06WmM
a gyártó oldala:    http: //goo. gl/Op2h2
További eladó termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? pt=3&us=etrader
.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 19:45
. Vezeték nélküli Videó, Gyermefigyelő, Babyőrző, új - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fiú zokni csomag pamut 3 db-os - Jelenlegi ára: 600 Ft





Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 18:43
. Fiú zokni csomag pamut 3 db-os - Jelenlegi ára: 600 Ft

Indesit elöltöltős mosógép - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó egy Indesit 1FE-211 típusú mosógép a következő paraméterekkel:
-centri: gyűrődésmentesség, 0-1100 ford. /perc
-centri sebességének kiválasztása gomb
-könnyű vasalás gomb
-mosás időtartamának csökkentése
-extra öblítés
-indítás késleltetés
-mosás aktuális fázisának mutatása
-ruhatöltet: 5kg
-méretei: 85x60x55


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 10:46
. Indesit elöltöltős mosógép - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

ADIDAS cipő 44 -es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Adidas cipő 44  2/3-os , újszerű állapotban!!!
Nézz körül nálam, sok aukcióm van.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 10:07
. ADIDAS cipő 44 -es - Jelenlegi ára: 1 Ft

ANALÓG Férfi karóra a NYÁR KEDVENCE CIF01 - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ City Time Férfi karóra!
Fém tokozás, Japán Miyota kvarc szerkezet, halvány kékes zöld számlap.
Méretei: max: 22cm-es csuklóméretig hordható, óratok mérete: 43mm
Személyesen Csepelen vagy Szigetszentmiklóson lehetséges az átvétel!
Az órára 1 év GARANCIÁT, SZÁMLÁT ADUNK!!!!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 09:58
. ANALÓG Férfi karóra a NYÁR KEDVENCE CIF01 - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Csizma, hótaposó 22-es - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Használt, de jó állapotú hótaposó, 22-es méretben. Kívül orkán, orra velúr, belül szőrmés. Talpa elég vastag gumi, hátul tépőzárral záródik. Talán egy hónapot használtuk.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 09:51
. Csizma, hótaposó 22-es - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Fényes L-es olasz nadrág, háromnegyedes - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó jutányos áron egy olasz térdnadrág, fényes anyag, tökéletes alkalmakra, bulikra. 52%polyester, 45% pamut, 3% elastan. hibátlan állapotú. L-es méretű, de szerintem egy nagyobb M-esnek felel meg a magyar méret szerint.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 09:10
. Fényes L-es olasz nadrág, háromnegyedes - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Új adidas felső - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Beleírt méret: xxl-es, de én l-xl-esnek ajánlom. Kérésre szívesen mérek. Anyaga jó minőségű sztreccses, pamut.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 08:58
. Új adidas felső - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

2011. szeptember 26., hétfő

LEGO KATONÁK - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

LEGO KATONÁK



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 08:41
. LEGO KATONÁK - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

LEGO Star Wars Boba Fett kulcstartó UTOLSÓ DB!!!! - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Ezen az aukción a LEGO STAR WARS BOBA FETT kulcstartójára licitálhatsz.
Jellemzői:
- teljesen új termék
- készleten van, azonnal szállítható
Sikeres licitálást kívánok!
Nézd meg a többi eladásra kínált motyómat is, megéri!


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 08:18
. LEGO Star Wars Boba Fett kulcstartó UTOLSÓ DB!!!! - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

H&M 86 hosszú ujjú póló - Jelenlegi ára: 600 Ft

H&M hosszú ujjú póló 86
Szép állapotban!
Folt és szakadás mentes!
A ruhákat mosva és vasalva kínálom eladásra dohányfüst és kisállat nélküli lakásból!
Nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 08:00
. H&M 86 hosszú ujjú póló - Jelenlegi ára: 600 Ft

szabadidő nadrág lányka 122-128 - Jelenlegi ára: 490 Ft

Pamut anyagból készült szabadidő nadrág, derékban széles gumival, kétoldalt két rózsaszín rávarrott csíkkal. A derék résznél a szine kissé kifakult.



Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 07:43
. szabadidő nadrág lányka 122-128 - Jelenlegi ára: 490 Ft

LOLLIPOP kantáros váaszon nadrág eladó! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

eladó a képen látható :
MINI LOLLI BY LOLLIPOP MÁRKÁS KANTÁROS NACI!!
AJÁNDÉKBA KAPTUK, DE CSAK MOSVA VOLTAK, MIVEL MIRE HORDHATTUK VOLNA KINŐTTE A KISFIAM..
TEHÁT SOSEM VOLT HASZNÁLVA
A NADRÁG: 86-AS
HOSSZA (LEHOSSZABB KANTÁRRAL): 69CM
HOSSZA ÜLEPTŐL: 24CMCM
ANYAGA: VÁSZON , VAGÁNY BÁRSONY DISZITÉSSEL...
KISFIAM KINŐTT RUHÁIT ÁRULOM,,,
KEVESET HASZNÁLT SZÉP ÁLLAPOTÚAK,
ÚJ ÁLLAPOTÁBAN VAN MINDEGYIK...
KÉRLEK NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEIMET IS !
TÖBB BABÁS DOLGOM FUT...
A TERMÉKEIM ÖSSZEVÁRHATÓAK!!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 15:43
. LOLLIPOP kantáros váaszon nadrág eladó! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Laptop-Notebook LEDES LÁMPA - Jelenlegi ára: 750 Ft

Nagyon praktikus ledes lámpa, csatlakoztasd a számítógéphez, és megvilágítja a billentyűzetet!
AJÁNLOTT POSTAKÖLTSÉGE 385ft



Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 15:44
. Laptop-Notebook LEDES LÁMPA - Jelenlegi ára: 750 Ft

Diesel női karóra,acél szíj ÚJDONSÁG! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Eladó 1db női, Diesel karóra, az USA-ból!
ACÉL SZÍJ!!! ÚJDONSÁG!!!
Szállítási idő: kb 3 hét!
Nézd  meg a  többi termékemet is!!!



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 15:03
. Diesel női karóra,acél szíj ÚJDONSÁG! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Kislány ruhacsomag - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

21 darabos ruhacsomag 104-110-116-os méret. Tartalma: 6 nagyon aranyos csajos pulóver, 5 nadrág (ebből 1 farmer térdnadrág), 1 kisszoknya, 7 felső (ebbpl 2 fehér ing, egy rövid és egy hosszú ujjú) 2 alkalmi mellény.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-20 14:59
. Kislány ruhacsomag - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Férfi ruha - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Férfi ujjatlan felső M-es és L-es nadrág mindkettő teljesen új egyszer sem használtuk mert kicsi lett


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 13:03
. Férfi ruha - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

baselayer biciklis poló kék új bontatlan - Jelenlegi ára: 1 Ft

canterbury hot-long sleeve baselayer medium-olympian blue hosszú ujjú poló kék új bontatlan


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 12:39
. baselayer biciklis poló kék új bontatlan - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. szeptember 25., vasárnap

Kerti kötélpálya 12m hosszú - Jelenlegi ára: 11 900 Ft


Kerti kötélpálya
12m hosszú
Vizi-ló-gó kerti kötélpálya. A játék 2db csapágyazott műanyag görgőn gurul. A csomag tartalmaz 12m kötélpályát, amit egyszerűen kézzel, csomózással rögzíthetsz (fához, hinta állványhoz, stb. ) a kerti adottságokat kihasználva és magát a vizilovat, amivel csúszhatsz. Magyar termék, Kermi engedéllyel rendelkezik. Jó ötletnek tartom szülinapra, névnapra, saját gyereknek, rokonoknak, barátoknak, baráti összejövetelekre! A Játék mobil, felkötöd, ha használni szeretnéd, lekötöd, ha meguntad! A termék átvételére több lehetőség is van. (Megbeszélés alapján: személyes, postai) Csomagban való küldés esetén a posta költség 1900 Ft (utánvét) amit a vevő fizet.



Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 12:18
. Kerti kötélpálya 12m hosszú - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Kinoki Méregtelenítő tapasz 20 db / csomag 2 doboz - Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Kinoki Méregtelenítő Tapasz
20 db
2 doboz / csomag
Kiváló akupunktúrás kezelés tű nélkül, alvás közben távolítja el szervezetéből a mérgező anyagokat! A kínai orvoslás szerint a belső betegségek gyógyítása kívülről is lehetséges. Ez a különleges technika az akupunktúra és a gyógymasszázs alapjain nyugszik. A távol-keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor működhet kiegyensúlyozottan, ha az életenergia, azaz a qi (ejtsd csí) zavartalanul áramolhat a testben. A qi a meridiánokon keresztül jut el minden létfontosságú szervhez, testrészhez. Amennyiben áramlása akadályba ütközik, a szervezetben zavar támad, ami megbetegedések kialakulásához vezethet. A mindennapok során felgyülemlett méreganyagok is kiválthatják ezt a hatást. Modern világunk eredményei, a gyógyszerek, a helytelen táplálkozási szokások, a rossz minőségű ételek és italok, a bennünket érő kémiai hatások, a szennyezett levegő és a vegyszerek mind-mind hozzájárulnak a toxikus anyagok felhalmozódásához. A fokozott lerakódás különböző betegségek kialakulásához vezethet, ez azonban rendszeres méregtelenítéssel megelőzhető. A Yang chi tapasz különleges gyógynövény-összetételének köszönhetően segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Eredményessége látványos este felhelyezve reggelre megtelik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elfeketedik.
Egy egyszerű nem irritáló, természetes tisztítás.
Egy hagyományos megoldás az egészség megőrzésére.
Természetes módon vonja ki a méreganyagokat a szervezetből alvás közben.
Valójában látni is lehet a méreganyagok kiáramlását a tapaszon keresztül.
Funkciók:
Természetes tisztítás.
Felszívja a test által kibocsátott méreganyagokat.
Csillapítja az enyhébb fájdalmat.
Enyhíti az immunrendszer terheit.
Segíti a normál vérkeringést.
Elősegíti a nyugodt alvást.
Összetevők:
Bambusz ecet, turmalin, chitin és egyéb méregtelenítő anyagok.
A méregtelenítő talptapasz használata:
Minden este helyezzen fel tapaszt mindkét talpára. 1 órával lefekvés előtt tegye fel.
Budapesten a Nagyvárad téren és Soroksáron valamint Taksonyban személyesen is átvehető



Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 11:34
. Kinoki Méregtelenítő tapasz 20 db / csomag 2 doboz - Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Samsung N210 Netbook - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Összes gyári tartozék, doboz, töltő neoprén tok.
Extrák: gyári tartalék akku, táska
Mind a két akkumulátorral 6-7 órát bír (használatfüggő! ).



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 09:51
. Samsung N210 Netbook - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

SZEKRÉNYVÁSÁR!!! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

SOSEM HORDOTT TÉLI NADRÁG KISFIÚNAK
POLÁR BÉLÉSES
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MAGYAR TERMÉK
LEO-POLDI


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 08:55
. SZEKRÉNYVÁSÁR!!! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Puma női cipő - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

A cipő rendelésre, külföldről érkezik, melynek szállítási ideje 10-15 munkanap.
Eredeti gyári dobozában.



Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 00:39
. Puma női cipő - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

USB csatlakozós Mini porszívó - Jelenlegi ára: 1 650 Ft


USB csatlakozós mini porszívó
cserélhető fejjel
Kiválóan alkalmas a klaviatúra vagy a számítógép körüli munkaterület takarítására,
tisztítására
Mai rohanó világunkban igen sok időt töltünk a számítógép  előtt
így elkerülhetetlen, hogy a billentyűzetbe ne potyogjon bele morzsa, hamu vagy ne legyen tele porral
Ezentúl azonban ez sem probléma, mert ezzel a praktikus kis szerkezettel könnyedén eltávolítható a szennyeződés a klaviatúra gombjai közül, a por a minitorról vagy akár a számítógép körüli környezetről
Nem igényel külön energiaforrást csak egyszerűen csatlakoztatni kell az usb port-ba
A bekapcsolásnál kis LED lámpa világít, amivel a legapróbb porszemeket is észrevehetjük
A készlet tartalma:
-mini USB csatlakozós porszívó
- 2 db porszívófej (az egyik fej sima porszívózáshoz, a másik fej kis gumival ellátott kefe a makacs szennyeződésekhez)
Tisztítása egyszerű
Mérete: 12 x 4 cm


Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 22:28
. USB csatlakozós Mini porszívó - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

ZSOLNAY SÜTEMÉNYES TÁL - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

ELADÓ EGY 32 CM ÁTMÉRŐJŰ ZSOLNAY SÜTEMÉNYES TÁL.
NÉZZ KÖRÜL NÁLAM, HÁTHA MEGTETSZIK MÁS IS, ÍGY SPÓROLHATSZ A POSTÁN !
SOK SIKERT A LICITÁLÁSHOZ !


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 21:21
. ZSOLNAY SÜTEMÉNYES TÁL - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Képernyővédő fólia Nokia N95 8GB BRANDO ULTRA CLEA - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Termékismertető Képernyővédő fólia Nokia N95 8GB BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus
Eredeti BRANDO termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
Nokia: N95 8GB
Cikkszám:   SS20361
-vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 19:44
. Képernyővédő fólia Nokia N95 8GB BRANDO ULTRA CLEA - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

GUINEAI KÜLÖNLEGESSÉG /V927/ - Jelenlegi ára: 1 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ GYÖNYÖRŰ BÉLYEG.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 19:16
. GUINEAI KÜLÖNLEGESSÉG /V927/ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tolnai világlexikona - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Tolnai Világlexikona.
1926-os kiadás.
Első kötet.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 19:00
. Tolnai világlexikona - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

2011. szeptember 24., szombat

Repülési Lexikon 1-2 / 1991 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Gazdagon illusztrált színes képekkel bemutatja a Magyarországon tervezett és gyártott  és rendszeresített repülőgéptípusokat! Az ár a két kötetre vonatkozik!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 17:17
. Repülési Lexikon 1-2 / 1991 - Jelenlegi ára: 1 Ft

JANE NORMAN 3/4-es ujjú ruha -S - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


3/4-es ujjú ruha
uk10, S
megkötős
háta nyitott
nyomott mintás
5% elasztánnal
hossz: 94cm
mell: 70-88cm
derék: 70-80cm
ujja: 38cm



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 16:18
. JANE NORMAN 3/4-es ujjú ruha -S - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Barna kardigán, belül beledolgozott barna toppal - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Barna magas nyakú, cippzáros  kardigán, benne beledolgozott barna toppal. Alig használt.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 14:59
. Barna kardigán, belül beledolgozott barna toppal - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Wayfarer típusú napszemüveg, ingyen posta - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

INGYEN POSTA!
Wayfarer típusú napszemüveg, rózsaszín kerettel. Uniszex, fiúk és lányok is hordhatják. Certified UV 400 védelemmel. Az első fotót kivéve a fotók saját készítések, a valódi terméket ábrázolják.
Méretei:
szár 138 mm
lencse 45 x 52 mm (a legszélesebb helyeken mérve, keret nélkül)
két lencse között a legszűkebb távolság 9 mm + keret.
A postát én állom, azaz: INGYEN POSTA!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 14:17
. Wayfarer típusú napszemüveg, ingyen posta - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Reserved szövet szoknya újszerű S-es méret - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Eladó a képeken látható Reserved márkájú fekete-piros nagy kockás szövet szoknya. Teljesen hibátlan, mintha új volna olyan az állapota.  Fazonja a vonalú, tehát lefelé enyhén bővül. Fél csípőn kell viselni az általam megadott hosszúság sem deréktól értendő.  Anyag összetétele: 55% akryl, 25% gyapjú és 20% polyester. Méretezése szerint S-es.
Hosszúsága 57 cm, csípőbősége 94 cm.
Bármi egyéb kérdése lenne a termékkel kapcsolatban állok rendelkezésére.
Személyes átvételre Biatorbágyon és környékén, valamint Budapesten van lehetőség.


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 23:46
. Reserved szövet szoknya újszerű S-es méret - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Fényképalbum - Jelenlegi ára: 800 Ft

200 darabos.
Postázom is.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 23:18
. Fényképalbum - Jelenlegi ára: 800 Ft

Pineapple fodros fekete szoknya,miniszoknya S - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eredeti Pineapple márkájú, fekete színű trendi szoknya. Hossza változó, legrövidebb részén 34 cm, leghosszabb részén pedig 49 cm. Dereka passzés, erős gumis, gyakorlatilag minden méretre jó. XS-S-kisebb M méretre is. A szoknya hátulján a passzés derékrészen strasszkövekből van kirakva a márkajelzés, de ha úgy tetszik, megfordítható az eleje-hátulja.
Kérdezz bátran!
Nézd meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 22:44
. Pineapple fodros fekete szoknya,miniszoknya S - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

My Little pony tündéri fodros farmerszoknya 98 - Jelenlegi ára: 700 Ft


Tündéri My Little Pony fodros farmerszoknya. Elején rátétekkel. Hátulján felirat! Kis gombok az elején. Gumis a dereka!
Beleírt méret! 2-3év 98 cm
Szép állapotban!
Nézz be hozzám sok márkás rucit találsz! Sok NEXT!!!!
Minden héten Új töltés! Érdemes benézni!
Kukk  Be!!
A sablonomat hintasbaby készitette



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 21:15
. My Little pony tündéri fodros farmerszoknya 98 - Jelenlegi ára: 700 Ft

Egykaros álló mosogató ill.kézmosó csaptelep - Jelenlegi ára: 3 198 Ft

CSAPTELEPEK AKCIÓBAN.
Magyar szabvány szerint készült olasz csaptelep, - 5 év garanciával. Tartozékok: flexibilis bekötők, rögzítőszett. Ugyanitt pótalkatrészek is kaphatók.



Jelenlegi ára: 3 198 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 20:45
. Egykaros álló mosogató ill.kézmosó csaptelep - Jelenlegi ára: 3 198 Ft

Ritka, Minerva Baby, csöves rádió - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képeken látható, szép állapotban, nincs kitakarítva, a doboz tetején, schellak hibák. Nagyon apró, a képeken be van jelölve.
A rádió működik, amikor a hátulján kilógó zsinórt meg fogom, szépen, hangosan szól. A kis mérete miatt, rendkívül ritka, darab. 24X14X17cm.
Kérem szépen, ügyeljen arra, hogy ne legyenek elmaradt értékeléseim, mert a vatera, ENGEM, pihenőbe tehet.
A nyertes kérem, hogy 3 munkanapon belül, ha teheti, jelentkezzen.    A postaköltség, a” szállítási és garanciális feltételek” ablakra kattintással láthatóak. Köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 20:25
. Ritka, Minerva Baby, csöves rádió - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. szeptember 23., péntek

Egyszerű NEXT férfi póló L méret - Jelenlegi ára: 1 Ft


Köszönöm, hogy benéztél!
A napokban elkezdem feltölteni az őszi-téli
bébi-gyerek-tini- és felnőtt
ANGOL
ruházati termékeimet!
A darabos termékek minden esetben mosva vannak
és
a mért méreteket is megtaláljátok az aukció leírásában!
Ha bármi hibát látok rajtuk az jelzem!
NAGYON KELLEMES IDŐTÖLTÉST ÉS
NÉZELŐDÉST KÍVÁNOK!
Nézd meg a többi termékemet is, spórolhatsz a postaköltségen
FONTOS! SIMA LEVÉLKÉNT KIZÁRÓLAG A VEVŐ FELELŐSSÉGÉRE POSTÁZOK ELŐRE ÉRTÉKELÉS UTÁN POSTÁZOK!
EZÉRT KÉREK MIDENKIT, HOGY NE HARAGUDJON, DE SAJNOS MÁR VOLT PROBLÉMÁM A SIMA POSTÁZÁSSAL ÉS NEM SZERETNÉK EBBŐL TOVÁBBI KELLEMETLENSÉGET!
Termékleírás:
Ezen az aukción egy egyszerű
NEXT
férfi pólóra licitálhatsz!
A beleírt méret szerint L!
Méretek :
hossza : 65cm
ujjhossza :
mellbőség : 59cm



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 19:49
. Egyszerű NEXT férfi póló L méret - Jelenlegi ára: 1 Ft

nyári topok - Jelenlegi ára: 800 Ft

4 db nyári felső
Márkák Marks&Spencer, Oasis, Pilot, Missselfridge
két előlkötős, egy nyakpántos, egy mélydekoltázsú
36-38-as méret


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 19:00
. nyári topok - Jelenlegi ára: 800 Ft

Türkis egészruha - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

"M/L"-es méretű türkiz egész ruha fodrokkal és strasszokkal, saját készítésű.
Ha bármi kérdésed van írj, nézd meg a többi termékemet is.
 


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 18:23
. Türkis egészruha - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Tibeti ezüst bokalánc, Swarovski kristályokkal - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Tibeti ezüst bokalánc, csodás lila Swarovski kristályokkal.
Remek választás bármilyen alkalomra.
Mérete: 25 cm.
Igény esetén szívesen készítek hozzá illő karkötőt, medált, fülbevalót.
 
Egyedi, kézi készítésű ékszerek egyenesen a készítőtől.
Minden ékszerhez tibeti ezüstöt, indiai üveggyöngyöket, ásványi gyöngyöket és féldrágaköveket használok. Minden termék egyedi, nem találkozol két egyformával. Tibeti Ezüst: A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik. Gyöngyök: Az ásványi gyöngyök, féldrágakövek jótékony mentális és élettani hatása javítja viselőjük közérzetét.



Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 17:33
. Tibeti ezüst bokalánc, Swarovski kristályokkal - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Siemens P5915 Core2 Duo ready - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Fujitsu Siemens P5915
Ház: Mini Tower
Processzor: Intel P4 Celeron 440, 2000 Mhz (s775)
- Erősebb, mint az Intel P4 ";; eredeti";;  3, 4 Ghz proci, pl cpu benchmark szerint ezen proci értéke 560, míg a P4 3, 4 Ghz-esé 548. Mindezek mellet ez egy energiatakarékos alkatrész is.
http: //www. cpubenchmark. net/cpu_lookup. php? cpu=Intel+Celeron+440+%40+2. 00GHz
Memória: 1024 Mb DDR2 (4 RAM slot, max 4 Gb)
- bővítés 2 Gb-re 3000 Ft felárral
Merevlemez: 80 Gb
Optikai meghajtó: Nincs benne
- bővítés DVD olvasóra 1200 Ft
Chipset: Intel 965
VGA: Intel GMA3000 , max 256 Mb
Audio: HD Realtec ALC260
LAN: Gigabit Ethernet controller, Broadcom BCM5755 (100 / 1000 Mb)
Egyéb alaplapi csatlakozók:
- USB 10 db, ebből 2 előlapi
- soros és párhuzamos portok
- sata 4 db
- pata nincs
- PCI-E  16x 1 db
- PCI-E 1x  1 db
- PCI   2 db
További információk a gyártó oldalán:
http: //uk. ts. fujitsu. com/rl/servicesupport/techsupport/professionalpc/ESPRIMO/P/EsprimoP5915-6. htm
A termékek ára tartalmazza a 25%-os áfát.
Személyes átvétel csak a budapesti üzletünkben lehetséges.
Csomagküldés előre utalás mellett oldható meg, a szállítási költségek a vevőt terhelik.  
További részletek a termékleírás melletti ";;;;; ;;;;; szállítási és garanciális feltételek";;;;; ;;;;; -nél.
Részletes tájékoztatás a Vatera értesítőjével egyidőben egy külön levélben automatikusan történik (ha nem kapná meg, jelezze, elküldöm manuálisan is).
További termékeim (széles választék, több mint 1000 db gép van saját raktáron):
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=DellFinancialServices
A feltöltött képek illusztrációk, de ugyanerről a típusról készültek.



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 18:45
. Siemens P5915 Core2 Duo ready - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Fishbone szaggatott rövidnadrág-S akcioo - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fishbone tuti farmer-karmolásokkal, szaggatásokkal
Mérete: S
Vadonatúj, címkés darab!
Bolti ára: 5999
Méretek: S, M
Nézz szét nálam, elkezdtem twister, amisu, fishbone termékek árulását
Legújabb kollekciók, a bolti ár töredékéért!



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 17:28
. Fishbone szaggatott rövidnadrág-S akcioo - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

DC Férfi Divat sapka -ÚJ! 4 színben - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Termékeimet Angliából küldöm!
Kérlek érdeklődj leütés előtt a szín felől,
mert naponta változik!
RENDELÉSRE
Egy méretben! Nyúlik!
-fekete
-szürke
-kék
-piros
Licit tárgya 1 db DC sapka!!!
Szállítási idő utalást követően 10-12 munkanap!
Futárszolgálattal is már hetente!
Kedvezőbb és biztonságos!
Fizetés magyarországi bankszámlára történik,
előre utalással vagy PAYPAL-on.
Bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok.
Lásd "Szállítási és garanciális feltételek", "Termékleírás"
mellett és infó oldalam "I+" nevem mellett!
Jó licitálást!
Ne hagyd ki ha tetszik, mert mindig hamar elfogy!!!
Téli KOLLEKCIÓ!
Nézz körbe sok új MÁRKÁS termék nálam!!!



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 15:41
. DC Férfi Divat sapka -ÚJ! 4 színben - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Next polár pulcsi! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Next barna polár pulcsi!
mérete: 2-3év, 98-as.
Nagyon szép, hibátlan állapotú!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 14:11
. Next polár pulcsi! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Edmond B. Szekely Az esszénus béke evangélium I-IV - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Edmond Bordeaux Székely: Az esszénus béke evangélium
- Első könyv,
- Második könyv - Az esszénusok ismeretlen könyvei,
- Harmadik könyv - Az esszénus közösség elveszett tekercsei,
- Negyedik könyv - A kiválasztott tanításai
 
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
A fordítás az alábbi kiadás alapján készült:
Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely:
THE ESSENE GOSPEL OF PEACE - Book One
INTERNATIONAL BIOGENIC SOCIETY
Printed in the United States of America, 1981.
Hungarian Translation Living Earth - Élő Föld S. Corp. 2002.
 
ESSZÉNUS BÉKE EVANGÉLIUM
Első könyv
 
Előszó
 
Közel kétezer év telt el, amióta az Embernek Fia tanította az emberiségnek az utat, az igazságot és az életet. Egészséget hozott a betegnek, bölcsességet a tudatlannak, és boldogságot a nyomorultaknak. Meghódította az emberiség felét, és a nyugati civilizáció egészét. Ez a tény bizonyítja a Mester szavainak örökös életerejét, legfőbb és hasonlíthatatlan értékét.
E könyv tartalma csak mintegy harmadát képviseli az összes kéziratoknak, amelyek arámi nyelven találhatóak a Vatikán Titkos Archívumában, és ószláv nyelven a Habsburgok Királyi Archívumában (jelenleg az osztrák kormány tulajdona).
E két változat létezését a nesztoriánus papoknak köszönhetjük, akik Dzsingisz Kán előrenyomuló hordáinak nyomása alatt kényszerültek keletről nyugat felé menekülni, magukkal menekítvén minden ősi iratukat és ikonjukat.
Az ősi arámi szövegek a Krisztus utáni harmadik századból valók, míg az ószláv verzió az előbbieknek betű szerinti fordítása. Hogy a szövegek pontosan mi módon kerültek Palesztinából belső Ázsiába a nesztorikus papok révén, azt az archeológusok még nem voltak képesek rekonstruálni.
 
Nincs mit hozzátennünk a szöveghez, az önmagáért beszél. Az olvasó, aki figyelemmel tanulmányozza az oldalakat, érezni fogja végtelen életerejét, valamint erőteljes bizonyítékát ezeknek a mélységes igazságoknak, amelyekre az emberiségnek ma nagyobb szüksége van, mint valaha.
"És az igazság majd tanúskodik önmagáért. "
London, 1937.
Edmond Bordeaux Székely


Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 13:48
. Edmond B. Szekely Az esszénus béke evangélium I-IV - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

LEVIS 29-es trapézszárú farmer - Jelenlegi ára: 500 Ft

LEVIS („ Marissa 559 03” ) 29-es (29/32) trapézszárú farmer (4)
Használt, szára hátul alul kopott, újra divatos trapézszárú . Sajnos már nem jó rám, kislányom születése óta nagyobb lett a méretem.
Paraméterek:
külsőhossz: 102 cm, belsőhossz: 81 cm, derék: 40 cm, csípő: 48 cm


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 12:57
. LEVIS 29-es trapézszárú farmer - Jelenlegi ára: 500 Ft

2011. szeptember 22., csütörtök

Paraszt ruhásszekrény - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Fenyő parasztszekrény felújítva!
Méretek:
Magasság: 190 cm
Szélesség: 112 cm
Mélység: 50 cm



Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 12:23
. Paraszt ruhásszekrény - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

KIS CSOMAG(68) - Jelenlegi ára: 800 Ft

1DARAB EREDETI GAP SAPI, 1DARAB BODY, 1 PÁR TEREP MINTÁS CIPŐ(16), 1 PÁR FARMER CIPŐ(17)A FARMER CIPŐNEK MEG VAN A MÁSIK FELE IS CSAK NEM TALÁLTAM FÉNYKÉPEZÉSNÉL.: )
KÉRDEZZ
NÉZZ SZÉT
POSTA IS


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 11:28
. KIS CSOMAG(68) - Jelenlegi ára: 800 Ft

Mitsubishi Evo 4 Hasegawa 1/24 Safari Rally - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Hasegawa Mitsubishi. Bontatlan, nincs elkezdve, matricalap fotómaratás és minden egyéb alkatrész sértetlen.
A safaris verzió miatt gyárilag adnak hozzá ablak fóliát, ez sajnos hiányzik.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 09:59
. Mitsubishi Evo 4 Hasegawa 1/24 Safari Rally - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Autós töltő, MiTAC MIO 168, 168RS, Viewsonic - Jelenlegi ára: 2 390 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Autós töltő, MiTAC MIO 168, 168RS, Viewsonic V35, BRANDO
Cikkszám: 4376
Gyártó: BRANDOFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
A 12 hó KapmegyerGSM garancia ideje alatt üzletünk vállalja a garanciális javítást! Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Mitac Mio
168, 168RS, 528, 558, 8380
Typhoon
ViewSonic
Yakumo
Yakumo Delta 300 GPS 2L, Yakumo Delta 400
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM32501


Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 23:48
. Autós töltő, MiTAC MIO 168, 168RS, Viewsonic - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Nokia E7-00 Tok álló, bőr, Flip, FEKETE - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

  Termék információk
Nokia E7-00 Tok álló, bőr, Flip, FEKETE
Eredeti gyári termék
Kompatibilis készülékek:
NOKIA E7-00
SG22713
-vege- SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK FELJEBB A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK" MENÜPONTRA KATTINTVA TALÁLHATÓ! A licitálást után a Vatera automatikusan elküldi az kifizetéssel kapcsolatos információkat! Kérjük figyelmesen olvassa végig!
Ha nem kapna ilyen e-mailt kérjük jelezze nekünk e-mailben.
Tekintse meg további termékeinket!   Kattintson ide! Minden ami mobil! Ha termékeink között nem találja a terméket amit éppen keres írjon bátran!
Szerviz és mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők akár rendelésre is. Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el alábbi feltételeinket! Általános feltételek
Termékeink értékesítése minden esetben számlával és jótállással történik.
Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Fizetési feltételek
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához.
A fizetési információk elküldése után, amennyiben a kifizetés banki utalással vagy befizetéssel történik kérjük, hogy maximum 5 munkanapon belül fizesse meg a termék ellenérték és postaköltségét a megadott bankszámlára. Ellenkező esetben a termék újra aukcióba kerül és az aukciót negatív értékeléssel kivétel nélkül lezárjuk.
  Postázás, csomagküldés
A termék ára és a postaköltség utalását követő 1 munkanapon belül postára adjuk a vásárolt terméke(ke)t. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-5 munkanap.
A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A vásárlással elfogadja feltételeinket! Raktárkészletünk naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén.
Így előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését.
Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért felelősséget nem vállalunk!
Egyes termékeknél a termékhez tartozó fotó eltérhet a valóságtól.
Vásárlását köszönjük!
- StartGSM -
 


Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 22:43
. Nokia E7-00 Tok álló, bőr, Flip, FEKETE - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Baba fürdető állvánnyal - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Fürdető kád műanyag, állvánnyal együtt eladó, teljesen jó állapotban van.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-20 22:21
. Baba fürdető állvánnyal - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Zara bokacsizma 38-as! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Jó állapotú Zara márkájú átmeneti bokacsizma! 38-as!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 20:28
. Zara bokacsizma 38-as! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

E-cigaretta X4 - új 1 FT-ért........ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy pár napja a vaterán vásárolt X4 Startkészlet. Egyszer kipróbált.
A termék kipróbáltsága higiéniai kérdéseket nem vet fel, mivel a cserélendő patron az ami az ember szájával érintkezik, ezt úgyis mindenképpen kell hozzá venni ( mert kifogy... )
A patron ára 550 Ft .... cca 2 csomag cigarettának felel meg.
Az eredeti leírás:
E-CIG Next X4
Tartalma:
1 e-cigaretta  ( akku + Patron, EPT ) fehér színben !
Diamond véggel, piros leddel.
1 USB töltő
magyar használati útmutató
garancia jegy- garancia nélkül !
A termékre az Örökélet-garancia szabályai vonatkoznak.
Az új X4 sorozatot azoknak ajánlom, akik alacsony befektetéssel kívánnak megszabadulni a hagyományos füstölgéstől.
Teljes értékű elektromos cigaretta, de csak a legszükségesebbeket tartalmazza a készlet.
Később vásárolhatsz hozzá Adaptert, normál fali töltőt, tárcát, tokot, tartalék akkumulátort, bármit.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 20:00
. E-cigaretta X4 - új 1 FT-ért........ - Jelenlegi ára: 1 Ft

NÉMET VÁROS JELENETES DÍSZTÁNYÉR 1Ft-ról/49/ - Jelenlegi ára: 1 Ft

A MAI NAPTÓL FOLYAMATOSAN RENGETEG ÉRDEKES CSEMEGÉT KÍNÁLOK MINDENKINEK, LEGYEN GYŰJTŐ, VISZONTELADÓ, VAGY CSAK ÉRDEKLŐDŐ.
MINDEN 1 Ft-ról INDUL !!
NÉMET, KAISER  JELZETT VÁROS JELENETES, MINTÁS FALRA AKASZTHATÓ DÍSZTÁNYÉR
A KÉPEN LÁTHATÓ NAGYON SZÉP ÁLLAPOTBAN.
MÉRETE
19, 5 cm
VÁSÁROLJON EGY POSTAKÖLTSÉGGEL TÖBB TERMÉKET.
KÉREM A KEDVES LICITÁLÓT, HOGY 3 NAPON BELÜL JELENTKEZZEN EMAILBEN A POSTACÍMÉVEL.
LEHETŐSÉG VAN TÖBB TÉTEL ÖSSZEVÁRÁSÁRA IS, DE KÉREM AMENNYIBEN BEFEJEZTE A LICITÁLÁST, JELEZZE, HOGY MINÉL ELŐBB RENDEZNI TUDJUK A VÁSÁRLÁST.
KÉREM TEKINTSE VÉGIG AZ ÖSSZES TERMÉKEMET.
JÓ "LISZI"TÁLÁST, JÓ IDŐTÖLTÉST, ÉS  "JÓ FOGÁST" KÍVÁNOK !!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 19:44
. NÉMET VÁROS JELENETES DÍSZTÁNYÉR 1Ft-ról/49/ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Barna, csipkés puffos ujjú felső - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Mutatós, csini , rugalmas pamutfelső
36 kisebb 38


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 18:45
. Barna, csipkés puffos ujjú felső - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

2011. szeptember 21., szerda

bicikli , chopper szerű bicikli - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

A bicikli szép Chrome fekete, és hibátlan.
A gumi markolat vége a bal oldalon letört cserére szorul.
Az első és hátsó sárvédőkön rozsdafoltok vannak.  
A biciklit több helyen matrica díszíti.
Cserét is meghallgatok.
Méretei: Hossz: 175cm
Magasság: 55cm
Első kerék átmérő: 27cm
Első kerék szélesség: 6cm
Hátsó kerék átmérő: 23cm
Hátsó kerék szélesség: 11cm
Ülés szélesség: 14cm
Min. Ülés magasság: 64cm
Max. Ülés magasság: 70cm
Kérdezz bátran!
Köszönöm hogy megnézted!


Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 16:20
. bicikli , chopper szerű bicikli - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

15 LEDES,2FUNKCIÓS TÖLTHETŐ AKÚS LÁMPA - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

15 LEDES AKÚS KÉZILÁMPA, AKCIÓBAN.
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ AKÚMLÁTOROS 15 LEDES KÉZI LÁMPA. ELLEMET SOHA NEM KELL VENNI BELE, HÁLÓZATRÓL TÖLTHETŐ. 10000 ŰZEMÓRÁS, TÖLTÉS ÚTÁN 5-6 ÓRÁT ŰZEMEL. 50-60 MÉTERIG NAGYON JÓ MEGVILLÁGÍT MINNDENT. 4 VAGY 15 LED VILLÁGITÁSAL.



Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 15:06
. 15 LEDES,2FUNKCIÓS TÖLTHETŐ AKÚS LÁMPA - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

új 2db extra méretű hasszoritós pamut bugyi l-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

új 2db extra méretű hasszorítós bugyi
l-es méret
35-45 cm×2
üleprész: 33-40cm
(az ár a 2db-ra vonatkozik)
(sima levélért nem vállalok felelősséget)



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 13:34
. új 2db extra méretű hasszoritós pamut bugyi l-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Moletti fodrosvállú csini zöldeskék felső-50 - Jelenlegi ára: 399 Ft

Etam márkájú szép állapotú, fodros vállú zöldeskék  felső.
Fodor 5, 5 cm, két rétegben egymáson, ami hátul is végigfut.
92% poliészter, 8 % elasztin, ezért rugalmas az anyaga.
Vállrész gumírozott.


Jelenlegi ára: 399 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 07:21
. Moletti fodrosvállú csini zöldeskék felső-50 - Jelenlegi ára: 399 Ft

Terménydaráló darálógép daráló - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Néhányszor használt rendkívül masszív darálógép. Made in italy. Bolti ára 38. 000 Ft volt. A képen látható állapotban. Sérülése hibája nincs. Tökéletesen működik!


Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 06:33
. Terménydaráló darálógép daráló - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

I.Lipót xv-ös,Mainz 1685-ös csak egy évszám,RRRR - Jelenlegi ára: 18 800 Ft

A képen látható, igen ritkaMainz-i veret, csak ez az évszám létezik a típusból, igazi ritkaság!!! Súly: 5. 5gramm, átmérő: 28mm! gyüjteménybe vele!!!!! !!


Jelenlegi ára: 18 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 06:18
. I.Lipót xv-ös,Mainz 1685-ös csak egy évszám,RRRR - Jelenlegi ára: 18 800 Ft

H&M Divided kockás élénk kendő - Jelenlegi ára: 900 Ft

H&M kockás kendő
Mérete 83x90 cm. Végéin rojtokkal. Nagyon szép, élénk színösszeállítással.


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 04:56
. H&M Divided kockás élénk kendő - Jelenlegi ára: 900 Ft

Sony Ericsson U5i vivaz mappa tok AKCIÓS ÁRON - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Sony Ericsson u5i vivaz sötét szinű fekete ráhajtós mappa tok akciós áron.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 04:38
. Sony Ericsson U5i vivaz mappa tok AKCIÓS ÁRON - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

ROBIN COOK: JÁRVÁNY - Jelenlegi ára: 345 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! JÁRVÁNYA termék használt, olvasott: eladó a képen látható állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 345 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 23:43
. ROBIN COOK: JÁRVÁNY - Jelenlegi ára: 345 Ft

Bartelsheim, Ursula: A vasút - Jelenlegi ára: 2 105 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A vasútA könyv listaára: 2569 Ft. Leírás:
A kitűnő ismeretterjesztő gyermekkönyvsorozat új kötete sokszínű, gazdag illusztrációs anyag kíséretében rendkívül érzékletesen és olvasmányosan mutatja be a vasút történetét, kitérve a magyarországi vonatkozásokra is. ISBN: 978-963-9182-84-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 105 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 23:33
. Bartelsheim, Ursula: A vasút - Jelenlegi ára: 2 105 Ft

2011. szeptember 20., kedd

Frank Júlia: A legfinomabb sütik - Jelenlegi ára: 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A legfinomabb sütikA könyv listaára: 200 Ft. Leírás:
Egy ízletes ebéd vagy nagyszabású vacsora nem lehet teljes valamilyen ínycsiklandozó sütemény nélkül, amely az egyetlen méltó lezárása az effajta alkalmaknak. Frank Júlia kereken száz ötlettel szolgál az ideális finomságot kereső háziasszonyok számára. Válogatásában helyet kaptak kelt és kevert tészták, leveles vajas sütemények, mézesek, linzerek, lepények, rétesek, torták, aprósütemények, továbbá a különlegességek kategórián belül olyan ínyencségek, mint a flódni, a képviselőfánk, a szórt narancsos túrós vagy az eredeti somlói galuska. ISBN: 978-963-13-5996-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 175 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 23:17
. Frank Júlia: A legfinomabb sütik - Jelenlegi ára: 175 Ft

Biaggini 42 nadrág ÚJ - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Biaggini nadrág 42-es
Átmeneti
Csak mosva volt, viselve nem!
Szép állapotban!
Folt és szakadás mentes!
A ruhákat mosva és vasalva kínálom eladásra dohányfüst és kisállat nélküli lakásból!
Nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 23:13
. Biaggini 42 nadrág ÚJ - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Grisham, John: Holló a hollónak - Jelenlegi ára: 3 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Holló a hollónakA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
Florida egyik börtönében három fickó múlatja az időt. Beech, Yarber és Spicer minden hájjal megkent, hétpróbás gazemberek. Karrierjüknek az állásukhoz méltatlan életmódjuk vetett véget, ám jogi tapasztalataikat és tudásukat itt a börtönben is megpróbálják szinten tartani. Az így összegyűjtött tapasztalatok nyomán ördögi tervet eszelnek ki arról, hogy kerülhetnének ki a hűvösről. Szökésről szó sem lehet, csakis jogilag tiszta úton akarják elérni, hogy büntetésük idejének lerövidítésével, hivatalosan szabadlábra kerüljenek... ISBN: 978-963-9765-76-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 350 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 22:43
. Grisham, John: Holló a hollónak - Jelenlegi ára: 3 350 Ft

Fali reklám-vitrin (árubemutató, hirdető vitrin) - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Eladó egy falra szerelhető reklám-vitrin, árubemutatásra, hirdetésre egyaránt alkalmas.
Fa keretes, festett.
Használt, de viszonylag jó állapotban, régóta nincsen használatban.
Kültéren volt használva régebben, kisebb sérülések vannak rajta.
Magassága 1 m, szélessége 80 cm, mélysége: 10 cm
Lelakatolható.
Hátoldala furnér lap, kissé egyenetlen (nem feltűnő módon).
Tetején valamikor volt egy vízelvezető bádoglap is, de az nincs már meg.
*A csomagot ajánlott küldeményként adom fel, kivéve, ha a vevő az olcsóbb postai szolgáltatást választja.
Ezt külön e-mailben kérném jelezni időben a postázás előtt, mivel csupán a vevő felelősségére teszek eleget a kérésnek!
Sima csomag: 1050, -
Ajánlott értékmegjelöléssel: 1690, -
*Egyéb, más termékeket is árulok, többek között női-férfi márkás ruhaneműket is, könyveket, használati tárgyakat, stb.
Kérlek, nézd meg őket, hátha találsz valamit, ami kedvedre való lenne!
Köszönöm! : -)
*Licitálás előtt érdemes a bemutatkozó oldalamat is elolvasni, mivel az adás-vétel azokkal a feltételekkel jöhet létre.
Köszönöm, hogy meglátogattál! : -)


Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 21:45
. Fali reklám-vitrin (árubemutató, hirdető vitrin) - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Adrian, Lara: A vámpír csókja - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A vámpír csókjaA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
Gabrielle Maxwell fiatal, ambíciózus fotóművész, aki a kemény hajtást kipihenni megy el barátaival a kétes hírű La Notte klubba. Az este azonban jóval eseménydúsabbra sikerül a kívánatosnál: a lány egy brutális támadást követően szemtanúja lesz annak, hogy hat alak szabályszerűen szétmarcangol egy hetediket a mulató melletti sikátorban. Amikor Gabrielle jelentést tesz a rendőrségen, senki nem hisz neki, kivéve Lucan Thorne nyomozót, aki pár nap elteltével otthonában látogatja meg. Hamarosan kiderül, hogy Thorne nem átlagos rendőr, hanem - hasonlóan az utcai vérengzőkhöz - vámpír, akinek küldetése, hogy az utóbbi időben elvadult fajtársait elkapja és megfegyelmezze. Lucan és a lány között azonnal fellángol a szenvedély, de amikor a férfi felfedezi, hogy Gabrielle egy a ritka kiválasztott nők közül, igyekszik uralkodni magán. Elhatározása azonban csak addig áll, míg Gabrielle is tanúbizonyságot nem tesz arról, mennyire kívánja őt. A párocskára azonban jóval nehezebb és kellemetlenebb küldetés vár, mint néhány remekbe szabott pásztoróra... ISBN: 978-963-254-240-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 20:57
. Adrian, Lara: A vámpír csókja - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Ternai László: Suttogások és üvöltések - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Suttogások és üvöltésekA könyv listaára: 2673 Ft. Leírás:
Az idős korba lépett férfi józan, letisztult értékrendje, a tiszta hitre való vágya, elmúlt nyarakban élő emlékezete, Istenbe vetett szilárd hite, a házastársával vállalt közös öröm és végzet tudata, a kutyája iránt érzett szeretete, az őszi eső által felébresztett emlékei vagy épp derűs nyugdíjas éveinek hangulatai, máskor közéleti elégedetlensége, sőt harcra szólító felháborodottsága kapnak hangot Ternai László verseiben. Költészetére a mesterkéletlen, tiszta hang jellemző az emlékező, az öregedéssel számot vető versekben az elégikus líraiság, míg a társadalmi tematikájúakban a forradalmi vagy épp kurucos-népies hevület erősebb: Ki nyújt nekünk vigaszt,  / ki nyújt reménységet?  / Teremtő Úristen,  / elhagytál bennünket!?  // Az ország kapuja / sarkig ki van tárva,  / mehetsz magyar, mehetsz / el a Nagyvilágba (Mai kurucoknak). A 2006-ban elhunyt neves hódmezővásárhelyi festőművész, Csikós András műveiből vett reprodukciókkal illusztrált kötet jó szívvel ajánlható minden versszerető olvasónak, de mindenekelőtt a csongrádi, Csongrád megyei irodalmi élet iránt érdeklődők fogják keresni. ISBN: 978-963-8013-57-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 20:58
. Ternai László: Suttogások és üvöltések - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Pszichoanalitikus fogalmak magyarázata - Jelenlegi ára: 2 420 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pszichoanalitikus fogalmak magyarázataA könyv listaára: 2949 Ft. Leírás:
Elsősorban pszichológus hallgatók, pszichoanalitikai szakirodalmat forgató olvasók számára lesz hasznos a jelen kötet, amely a pszichoanalízis fontosabb terminus technicusainak jelentését fejti ki. A kiadvány nevezhető egyfajta speciális szótárnak éppúgy, mint lexikonnak: az egyes szócikkek ábécérendben követik egymást (az absztinencia szabály-tól a verbális (szimbolikus) szelf-ig bezárólag), kiegészítve egy-egy, legtöbbször körülbelül fél oldalnyi terjedelmű magyarázó szócikkel, amely a rövid, tömör definíción kívül bővebb, általában a freudi szakirodalomból merítő, példákkal tarkított kifejtést is tartalmaz. A keresést betűrendes mutató segíti a kiadvány végén. ISBN: 963-080-717-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 420 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 19:58
. Pszichoanalitikus fogalmak magyarázata - Jelenlegi ára: 2 420 Ft

Horvát Adrienn: Csecsemőgondozás - Jelenlegi ára: 2 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! CsecsemőgondozásA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
Leendő neonatológusok, gyermekgyógyászok, illetve szakápolók számára készült az - eredetileg marosvásárhelyi orvostanhallgatók számára összeállított - egyetemi jegyzet, amely a csecsemő-gondozástannal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat összegzi. A gyermek klinikai vizsgálatának bemutatása után olvashatunk a kicsik csecsemő- és kisgyermekkori növekedéséről, fejlődéséről, az újszülöttekről általánosságban (egészséges baba, koraszülött, kis testsúlyú csecsemő, túlhordott újszülött), majd kiderül, melyek a kötelező gyermekkori oltások, milyen kritériumoknak kell eleget tenni a csecsemők táplálásakor és miként kell történnie a szoptatásnak. Az utolsó két fejezetben esik szó a csecsemőkori sorvadásról, és a tanulmányozhatunk néhány kisbabának adható receptet. A kötetet a szakirodalom jegyzéke zárja. ISBN: 978-973-88635-4-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 090 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 19:36
. Horvát Adrienn: Csecsemőgondozás - Jelenlegi ára: 2 090 Ft

használt elegáns bőr cipő - Jelenlegi ára: 500 Ft

alkalmi viseletre alkalmas bőrcipő, használt de megkímét állapotban.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 18:29
. használt elegáns bőr cipő - Jelenlegi ára: 500 Ft

2011. szeptember 19., hétfő

női ékszerszett - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fleur de Santé nyaklánc, karkötő, fülbevaló, gyöngyházfényű gyöngyökkel.
Nyaklánc hossza 45 cm
karkötő hossza 20 cm
Ékszertasakban


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 18:16
. női ékszerszett - Jelenlegi ára: 1 Ft

MEXX felső női - Jelenlegi ára: 800 Ft

Márka: CRASHONE felső
Állapot: Használt tökéletes
Méret: mell47cm hossz: 57cm
Anyag: 100%pamut
Pénzvisszafizetési garancia.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 16:44
. MEXX felső női - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eredeti benetton pulcsi kb. 140-es - Jelenlegi ára: 300 Ft

Extra vagány benetton pulcsi
Méret: kb. 140 (vedd figyelembe a mért adatokat)
Állapota a képeknek megfelelő. Hibát nem találtam rajta.
Használt, de jó állapotú


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 13:50
. Eredeti benetton pulcsi kb. 140-es - Jelenlegi ára: 300 Ft

Hello Kitty vízlepergetős mellény pink 116 - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

KÉSZLETEN LÉVŐ EREDETI, CÍMKÉS  HELLO KITTY RUHÁK!!!!
Méret szerint megtalálhatod a termékeim között!!!
2011-2012-es új kollekció, zsebes, vízlepergetős, ezüstösen csillogó felirattal, plüss szélekkel!!!!
Személyesen Székesfehérváron és Velencei-tó környékén is átvehető!
Nézd meg többi Hello Kitty termékemet is, postaköltséget spórolhatsz!!


Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Az aukció vége: 2011-09-20 12:25
. Hello Kitty vízlepergetős mellény pink 116 - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

brendonos jacky baby hálózsák 74/80 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Brendonban vásárolt nagyon szép jacky baby vastag pamut hálózsák elsőkézből szép állapotban eladó.
Foltmentes, minimálisan bolyhos, erről kép is készült. Aranyos mintával.
Kérésre mérek, személyes tapasztalat alapján tovább jó.
Vállán gombok, oldalt cipzáros. Kiváló minőség.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 16:08
. brendonos jacky baby hálózsák 74/80 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Magyar népmesék: A királykisasszony jegyei - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A Magyar népmesék rajzfilmsorozatból jól ismert rajzokkal illusztrált könyvben mesék szólnak a sündisznóról, az égig érő fáról, a csókaleányokról, Király kis Miklósról, összesen 96 oldalon 8 mese található.  
Nagyon újszerű állapotú könyv.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 15:14
. Magyar népmesék: A királykisasszony jegyei - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Clarks lányka átmeneti cipő - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Minőségi Clarks cipőcske, angol számozás szerint 5-ös, kb21, 5-22-es lehet. Belső méretét mértem: 13, 5 cm. Keveset hordtuk, a  méretcímke sem  kopottki a belsejéből. Néhány helyen azért megkopott a bőr, de szép állapotban van.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 14:56
. Clarks lányka átmeneti cipő - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Crash One álom naci, csőszárú,11/12év,152 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Crash One álom szép, gyárilag koptatott naci.
Anyaga nagyon puha farmer, divatos szabású.
Árát nem kell mondanom, most 1 ft-ról indul a legnagyobb licit viszi.
Csípő fazonú, nagyon tuti darab.
Hibátlan állapotban, kiváló minőségi darab.
Folyamatos őszi-téli krém/extra feltöltés.
Licitet nem törlök!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 14:29
. Crash One álom naci, csőszárú,11/12év,152 - Jelenlegi ára: 1 Ft