2011. július 8., péntek

BLACK TopLad 7813 S Dynamic kiváltság

BLACK TopLad kiváltság dinamikus S 7813:
7811 S Dynamic kiváltság
Felültöltős nagy kényelmet és alacsony üzemanyag-fogyasztás
7811 Dinamikus kiváltság kínál a nagyon könnyű használat és a nagyon jó minőségű az 7811 S Front terhelés dinamikus a kiváltság. A készülék egy nagy, háttérvilágítású LCD kijelző, amely a nézet nagyon kényelmes. Itt minden szükséges információt, mint például az opció a kiválasztott indulási idő, a hátralévő idő a program vagy a víz hőmérséklete jelenik meg. Programok, valamint a kiegészítő funkciók a dinamikus S 7811 nincs gomb, de a korrigált könnyen érintéses gombokkal.

A kiválasztás a 7811 S Dynamic kiváltsága bőséges. Amellett, hogy a hagyományos alap-programok a mosógép számos különleges programot, mint például a selyem-és fehérnemű program, a farmer program, energiatakarékosság programok, vagy akár egy Rrivileg Dynamic 7811 SSchnell programot, amely mindössze 14 percre van szükség, hogy tiszta kis mennyiségű enyhén szennyezett ruhát. Érdekes, hogy a kiegészítő funkciók, hogy a készülék által kínált lehetőségeket. Ez magában foglalja intenzív rendkívül szennyezett gombot, a gomb Bügelfix szelídebb spin és ezért kevesebb gyűrődés a mosoda, a rövid kulcsot, és az alacsony gombot.

A kapacitása csak 40 centiméter keskeny felső betöltő 5 kg mosoda. Amikor teljesen betöltődött a készülék fogyasztása csak 0,15 kWh kilogrammonként mosoda, így éri el az energia-hatékonysági osztály A + + (A mínusz 20 százalék), a vízfogyasztás is 7,8 liter kilogramm mosoda is nagyon alacsony, legalább egy top rakodógép.
NP 849 €
Ár: 250 Ft