2011. szeptember 30., péntek

Völgyesi Orsolya: Országgyűlési dokumentumok - Jelenlegi ára: 4 305 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Országgyűlési dokumentumokA könyv listaára: 5250 Ft. Leírás:
A Kölcsey Ferenc írásait közreadó kritikai kiadás részeként megjelenő könyv az 1832 és 1835 közt született országgyűlési dokumentumokat adja közre. Az első tömbbe Kölcsey (részben Eötvös Mihállyal közösen írt) huszonkilenc követjelentését tartalmazza (köztük 1835. decemberi lemondását), fogalmazványaikat függelékben közli a szerkesztő. Utóbbiak azok számára lehetnek fontosak, akik követni szeretnék a követjelentések megszövegezésének folyamatát. A második rész Kölcsey beszédeit és felszólalásait hozza, kiegészítve az országgyűlési titkosrendőrség német lejegyzéseivel. A harmadik egységben a Kölcsey által kerületi jegyzőként 1832 decembere és 1833 augusztusa közt készített felirat- és üzenettervezetek kaptak helyet. Végül a negyedik részben a Kölcsey által írt üdvözlő iratok olvashatók. A szerkesztői bevezetővel, tartalmas jegyzetapparátussal és névmutatóval kiegészített mű egyaránt számíthat az irodalomtörténészek és a korszakot kutató történészek, jogtörténészek érdeklődésére. ISBN: 978-963-9671-35-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 305 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 16:28
. Völgyesi Orsolya: Országgyűlési dokumentumok - Jelenlegi ára: 4 305 Ft