2011. október 30., vasárnap

Balogh Margit : Parlamenti választásokon je - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Parlamenti választásokon jelöltet állító pártokA könyv listaára: 5000 Ft. Leírás:
A Magyarországi politikai pártok történetét feldolgozó lexikon első kötete több mint háromszázötven, 1846 és 2010 között létrehozott politikai formációval ismertet meg. A parlamenti párt fogalmát tágan értelmező kiadványba mindazon szervezetek bekerültek, amelyek az országgyűlési választásokon legalább egy jelöltet állítottak, amelyeket parlamenti képviselők hoztak létre vagy parlamentbe bejutott pártokkal kötöttek szövetséget. A rendhagyó szerkezetű lexikon négy, a klasszikus magyar politikatörténeti korszakoláshoz illeszkedő részre tagolódik. Mindegyik fejezet élén a téma és a korszak egy-egy szakértőjének (Szabó Dániel, Sipos Balázs, Vida István és Ripp Zoltán) bevezető tanulmányát olvashatjuk, amelyek összefoglalják az adott korszak politikai, párt- , választási és jogrendszerét. A fejezeteken belül betűrendben álló szócikkekből kiderül az adott párt elnevezése, rövidítése, megalakulásának és megszűnésének időpontja, a vezetők névsora, az adott szervezet eszmei-politikai beállítottsága (liberális, konzervatív stb. ), a politikai mezőben való elhelyezkedése (jobb-, baloldali, centralista kormánypárti vagy ellenzéki), szervezeti felépítése. A kiadványt válogatott, bibliográfia, a választásokon indult pártok idő- és betűrendes listája, valamint rövidítésjegyzék egészíti ki. A korábban a pártprogramokat három kötetben kiadó (Magyarországi pártprogramok, 1867-1998: 200615211, 200610020, 200314036 ), az ELTÉ-n működő Pártkutató Műhelyhez kapcsolódó alapvető és a maga nemében úttörő kézikönyv nemcsak a szakemberekhez (történészek, szociológusok, politológusok, újságírók stb. ) szól, hanem a könyvtári tájékoztatást is kiválóan szolgálja. Minden nagyobb könyvtárban érdemes beszerezni. ISBN: 978-963-276-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 22:28
. Balogh Margit : Parlamenti választásokon je - Jelenlegi ára: 4 100 Ft