2011. október 26., szerda

Szántó László - SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - ÚTIKÖNY - Jelenlegi ára: 4 751 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
216096
Szántó László
SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - ÚTIKÖNYV (DEKAMERON) -
Ez a vadonatúj útikönyv, Európa egyik legelbűvölőbb és legváltozatosabb szigetére invitálja mind a lelkes, kalandvágyó, hátizsákos, mind pedig a komfortosan utazó turistákat, s a nem kevésbé a nyaralni vágyókat. Bemutatja a sziget varázslatos tájait, a történelmi látnivalóit, s a pompás üdülőhelyeit, az egyedülállóan fantasztikus, igen jó állapotban megmaradt antik görög TEMPLOMOK VÖLGYÉT, Agrigentó városa mellett, a lélegzetelállító TAORMINAI GÖRÖG SZÍNHÁZAT, a ,, fővárost", PALERMÓT, a különleges MONREALE-i KOLOSTORT, CEFALU-t az elbűvölő óvároskájáról és fenséges Normann katedrálisáról is híres népszerű nyaralóhelyet, és GIARDINI NAXOST a pihenni vágyók paradicsomát, az ETNÁT, Európa legnagyobb működő vulkánját, SIRACUSÁT a legősibb és görög-római emlékekben különösen gazdag várost. Nem is beszélve az iszaptavacskáiról, kénes forrásairól híres VULCANÓ kis szigetét, ahol a tengerparti strand vize úgy bugyborékol, akár a szóda, ENNA-t a sziget közepén, magaslatra épült ókori várost, ahonna elképesztő a panoráma. Ahol úgy érezzük: a lábaink előtt hever a sziget!
SZICÍLIA mindig is kedvelt és óhajtott úticélja volt a mindent megismerni szándékozó magyar turistáknak illetve a nyaralni vágyóknak, a kisgyermekekkel utazó családoktól a vállalkozó kedvű nyugdíjasokig
A szerző - aki személyes helyszíni tapasztalatai alapján írta az útikönyvet - nagy gondot fordított arra, hogy a népszerű tengerparti pihenőhelyei mellett az egyéb látnivalók is kellő súllyal szerepeljenek a könyvben. Azokról sem feledkezik meg, akik a nyári főszezonon kívül érkeznek az országba. A látnivalók ismertetése mellett hasznos és friss információkat és tanácsokat, is talál az olvasó a Dekameron Útikönyvek sorozat legújabb tagjában.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 4 751 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 10:10
. Szántó László - SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - ÚTIKÖNY - Jelenlegi ára: 4 751 Ft